Dán almatorta recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 14 dkg vaj
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- 1 kk sütőpor
- 1 dl tej
- 1 cs vaníliás cukor
- 1 ek forró víz
- 8-10 alma
Elkészítés:
A tészta alapanyagait géppel összekeverjük, majd vajazott-lisztezett formába töltjük.
Az almákat meghámozzuk majd vékonyra szeleteljük és a tészta tetejére halmozzuk.
Közepesen forró sütőben (180 fok) 40 percig sütjük majd a tetejére fahéjas cukrot és vajdarabkákat szórunk így visszatesszük a sütőbe és hagyjuk a cukrot ráolvadni amíg szép barna nem lesz (ez körülbelül 10-15 perc).
Jó étvágyat:)
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.