Rántott alma recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávaló:
- 2 nagyobb alma
- 10 dkg liszt
- cukor, fahéj
- olaj a sütéshez
A tésztához:
- 20 dkg liszt (1 púpos evőkanál=2 dkg)
- 3 dl tej
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 dl szódavíz
- 3/4 dl olaj
- 1 csipet só
Elkészítése:
A tészta alapanyagaiból palacsinta tésztát készítünk.
Az almákat kimagozzuk, majd kisujjnyi szeletekre szeljük.
Beleforgatjuk a lisztbe, majd a palacsinta tésztába.
Forró olajban, takarék lángon megsütjük.
Ha a tészta megsült, akkor az alma is. Fahéjas porcukorral tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.