Borzas alma recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 6-8 db nagyobb alma
- 10 dkg cukor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- sütéshez olaj
Elkészítése:
Az almát lereszeljük,megszórjuk cukorral,hozzáadjuk a tojást,és a lisztet.Jól kidolgozott masszát kapunk,majd forró olajba kanál segítségével halmokat teszünk.Tetejüket kissé lelapítjuk,és mindkét oldalát pirosra sütjük.Mikor már langyosra hűlt,megszórjuk porcukorral,vagy cukorral elkevert tejföllel is nagyon finom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.