Borzas alma recept

Hozzávalók:
- 6-8 db nagyobb alma
- 10 dkg cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg liszt
- sütéshez olaj
Elkészítése:
Az almát lereszeljük,megszórjuk cukorral,hozzáadjuk a tojást,és a lisztet.Jól kidolgozott masszát kapunk,majd forró olajba kanál segítségével halmokat teszünk.Tetejüket kissé lelapítjuk,és mindkét oldalát pirosra sütjük.Mikor már langyosra hűlt,megszórjuk porcukorral,vagy cukorral elkevert tejföllel is nagyon finom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »