Bögrés almás recept

Hozzávalók:
- 3db egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre kristálycukor
- 1fél bögre tej
- negyed bögre olaj
- 2 bögre liszt
- 1 sütőpor
- pici só
- 4-5db alma (mérettől függően)
Elkészítése:
Ezeket a hozzávalókat egy tálba rakva kézi vagy gépi habverővel fölverjük. Addig verjük míg sűrű, könnyű masszát kapunk ez 5 -10 perc kb.
Majd mikor összedolgoztuk hozzá adjuk a felkockázott almát. Én szoktam a masszába rakni egy k.kanál fahéjat még finomabb! Kivajazott kilisztezett tepsibe öntjük eligazítjuk és előmelegített sütőbe rakva 20-25 percig sütjük!
Tálalása kockázva porcukorral!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »