Bögrés almás recept
Hozzávalók:
- 3db egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 bögre kristálycukor
- 1fél bögre tej
- negyed bögre olaj
- 2 bögre liszt
- 1 sütőpor
- pici só
- 4-5db alma (mérettől függően)
Elkészítése:
Ezeket a hozzávalókat egy tálba rakva kézi vagy gépi habverővel fölverjük. Addig verjük míg sűrű, könnyű masszát kapunk ez 5 -10 perc kb.
Majd mikor összedolgoztuk hozzá adjuk a felkockázott almát. Én szoktam a masszába rakni egy k.kanál fahéjat még finomabb! Kivajazott kilisztezett tepsibe öntjük eligazítjuk és előmelegített sütőbe rakva 20-25 percig sütjük!
Tálalása kockázva porcukorral!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Könnyed köretek az ünnepi menühöz – 12 majonézmentes saláta
A karácsonyi ételek mellé sokszor jól esik egy friss, könnyű saláta, amely
Tovább olvasom »
Karácsonyi ünnepi menü: 12 kipróbált töltött hús recept
A karácsonyi asztalon mindig jól mutat egy szaftos, gazdagon töltött húsfél
Tovább olvasom »
Keksztekercs gyűjtemény – 12 klasszikus és különleges variáció egy helyen
Ha nincs kedved órákig nyújtani vagy sütőt melegíteni, akkor a keksztekercs
Tovább olvasom »
Zserbó új köntösben: 4 kreatív finomság, zserbó helyet (vagy mellé)
A zserbó ízvilága sokak kedvence, de nem mindig van idő vagy kedv elkészíte
Tovább olvasom »
A legjobb krémes és szeletes sütik karácsonyra – 25 kipróbált recept
A karácsonyi időszakban mindig jól jön néhány biztosan bevált vendégváró sü
Tovább olvasom »
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »

