Almás sütemény recept

Hozzávalók:
- 3 db alma
- 3 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre rétesliszt
- 1 bögre barna cukor (lehet fehér is)
- 1 csomag sütőpor
- 1 teáskanál fahéj
Elkészítése:
Az almákat hámozd meg, és reszeld le.(kb.1 bögrényi) Az összes hozzávalót tedd 1 tálba és jól keverd össze. Kivajazott, kilisztezett (lehet sütőpapírral bélelt) tepsibe öntsd bele a masszát. Előmelegített sütőben süsd készre kb.40 perc alatt. Lehet még variálni ezt a receptet dióval, illetve sütés és kihűlés után sodóval vagy lekvárral megtöltve tálalni.
Nagyon gyors és finom!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »