Almás-müzlis keksz recept

Hozzávalók
- 2 db savanykás alma
- 22 dkg liszt
- 1 kiskanál sütőpor
- 10 dkg vaj
- 6 dkg barna cukor vagy rendes
- 8 dkg müzli keverék
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál tej
- 1 kiskanál fahéj
- + csoki darabkák
Elkészítés:
Lisztet a sütőporral kikeverem, majd a vajat belemorzsolom. Az almát, a cukrot, a tojást, a fahéjat( ha kihagynád a fahéjat, tehetsz bele nyugodtan kókuszreszeléket is), a csoki darabkát és a müzlit egy külön tálba összekeverem. Hozzáöntöm a liszthez, majd tejjel összeállítom. Kis golyókat formázok a kezemmel, majd a tepsibe helyezem (180 fokon) mikor már kicsit megpirult kiveszem. ( kb 25-30 perc)
Frissen fogyasztva az olvadt csokival, szerintem kiváló reggeli!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »