Almás-müzlis keksz recept

Hozzávalók
- 2 db savanykás alma
- 22 dkg liszt
- 1 kiskanál sütőpor
- 10 dkg vaj
- 6 dkg barna cukor vagy rendes
- 8 dkg müzli keverék
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál tej
- 1 kiskanál fahéj
- + csoki darabkák
Elkészítés:
Lisztet a sütőporral kikeverem, majd a vajat belemorzsolom. Az almát, a cukrot, a tojást, a fahéjat( ha kihagynád a fahéjat, tehetsz bele nyugodtan kókuszreszeléket is), a csoki darabkát és a müzlit egy külön tálba összekeverem. Hozzáöntöm a liszthez, majd tejjel összeállítom. Kis golyókat formázok a kezemmel, majd a tepsibe helyezem (180 fokon) mikor már kicsit megpirult kiveszem. ( kb 25-30 perc)
Frissen fogyasztva az olvadt csokival, szerintem kiváló reggeli!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »