Almás-müzlis keksz recept

Hozzávalók
- 2 db savanykás alma
- 22 dkg liszt
- 1 kiskanál sütőpor
- 10 dkg vaj
- 6 dkg barna cukor vagy rendes
- 8 dkg müzli keverék
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 evőkanál tej
- 1 kiskanál fahéj
- + csoki darabkák
Elkészítés:
Lisztet a sütőporral kikeverem, majd a vajat belemorzsolom. Az almát, a cukrot, a tojást, a fahéjat( ha kihagynád a fahéjat, tehetsz bele nyugodtan kókuszreszeléket is), a csoki darabkát és a müzlit egy külön tálba összekeverem. Hozzáöntöm a liszthez, majd tejjel összeállítom. Kis golyókat formázok a kezemmel, majd a tepsibe helyezem (180 fokon) mikor már kicsit megpirult kiveszem. ( kb 25-30 perc)
Frissen fogyasztva az olvadt csokival, szerintem kiváló reggeli!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »