Almás kenyér recept
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- 20 dkg alma
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 csomag sütőpor
- 1 teáskanál fahéj
Elkészítése:
A száraz alapanyagokat beleöntjük egy tálba, ráütjük a tojásokat, belereszeljük az almát. Kézzel összedolgozzuk, hogy levet eresszen az alma. Sütőpapírral kibélelt tepsibe beleöntjük, a tetejére almaszeleteket vágunk. Addig sütjük, amíg aranybarna nem lesz a tészta.
Tipp:
Muffinként is el lehet készíteni, a közepébe töltelékként érdemes egy darab almát tenni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »


