Almás keksz recept

Hozzávalók:
- 1kg alma
- 1l víz
- 2cs vanília puding
- kb.3 kis csomag háztartási keksz
- fahéj, cukor
Elkészítése:
Az egy kg almát megfőzöm az egy liter vízbe, úgy ahogy a kompótot. Cukorral, fahéjjal ízlés szerint megszórni. A főzés vége fele bele rakom a vanília pudingot. Ezt egy kicsit hűlni hagyom. Egy közepes tepsit előveszek az alját, kibélelem sorba háztartási keksszel. Rá öntöm a most már félig kocsonyát. A tetejére még egy sor kekszet rakok. Kb. 2órát hűlnie, kell, de akkor a legfinomabb, ha több ideig áll. Jó étvágyat
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »