Almás csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 2 alma
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 2 tk fahéj
Elkészítése:
A tésztát fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges méretű kockákat vágunk belőle. A kockákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Az almát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és megkenjük vajjal. A cukrot összekeverjük a fahéjjal, és az almát beleforgatjuk. Teszünk a tésztára az almából és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Tejszínhabbal és fagyival tálalhatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »