Almás csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 2 alma
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 2 tk fahéj
Elkészítése:
A tésztát fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges méretű kockákat vágunk belőle. A kockákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Az almát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és megkenjük vajjal. A cukrot összekeverjük a fahéjjal, és az almát beleforgatjuk. Teszünk a tésztára az almából és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Tejszínhabbal és fagyival tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »