Almás csoda recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 cs leveles tészta
- 2 alma
- 10 dkg vaj
- 15 dkg cukor
- 2 tk fahéj
Elkészítése:
A tésztát fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszőleges méretű kockákat vágunk belőle. A kockákat sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük. Az almát meghámozzuk, kis kockákra vágjuk és megkenjük vajjal. A cukrot összekeverjük a fahéjjal, és az almát beleforgatjuk. Teszünk a tésztára az almából és 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük. Tejszínhabbal és fagyival tálalhatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »