Gesztenyeszív recept

Hozzávalók:
- 2 csomag gesztenyemassza
- 10 dkg vaj
- 15-20 dkg darált keksz
- 5-8 dkg porcukor
- rumaroma
- pici tej
- tortabevonó
Elkészítése:
A darált kekszet összekeverem a porcukorral,elmorzsolom benne a vajat.
Hozzáadok ízlés szerint rumaromát, és a ledarált vagy reszelt gesztenyepürét. Jól összedolgozom ha szükséges tejjel hígítom.
Kinyújtom és szíveket szaggatok belőle.
A tortabevonót felolvasztom a vajjal majd a szívek egyik felé belemártom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »