Gesztenyeszív recept

Hozzávalók:
- 2 csomag gesztenyemassza
- 10 dkg vaj
- 15-20 dkg darált keksz
- 5-8 dkg porcukor
- rumaroma
- pici tej
- tortabevonó
Elkészítése:
A darált kekszet összekeverem a porcukorral,elmorzsolom benne a vajat.
Hozzáadok ízlés szerint rumaromát, és a ledarált vagy reszelt gesztenyepürét. Jól összedolgozom ha szükséges tejjel hígítom.
Kinyújtom és szíveket szaggatok belőle.
A tortabevonót felolvasztom a vajjal majd a szívek egyik felé belemártom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »