Gesztenyeszív recept
Hozzávalók:
- 2 csomag gesztenyemassza
- 10 dkg vaj
- 15-20 dkg darált keksz
- 5-8 dkg porcukor
- rumaroma
- pici tej
- tortabevonó
Elkészítése:
A darált kekszet összekeverem a porcukorral,elmorzsolom benne a vajat.
Hozzáadok ízlés szerint rumaromát, és a ledarált vagy reszelt gesztenyepürét. Jól összedolgozom ha szükséges tejjel hígítom.
Kinyújtom és szíveket szaggatok belőle.
A tortabevonót felolvasztom a vajjal majd a szívek egyik felé belemártom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »

