Finom kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 5 dkg zsír
- 15 dkg baracklekvár
- 30 dkg liszt
- 2 dl szódavíz
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
Elkészítése:
A tojásokat, a cukrot a zsírt és a lekvárt jól kikeverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, a lisztet és a szódavízzel simára kavarjuk.
Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 160-180 fokon tűpróbáig sütjük. Tetejét porcukorral (és vaníliás cukorral) megszórhatjuk, de anélkül is finom.
Tipp:
Hamar elkészül, kiadós és ami a legfontosabb nagyon finom! És elrontani sem lehet!
A finom kevert kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 51 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »