Finom kevert recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg cukor
- 5 dkg zsír
- 15 dkg baracklekvár
- 30 dkg liszt
- 2 dl szódavíz
- 1 kávéskanál szódabikarbóna
Elkészítése:
A tojásokat, a cukrot a zsírt és a lekvárt jól kikeverjük. Hozzáadjuk a szódabikarbónát, a lisztet és a szódavízzel simára kavarjuk.
Zsírozott, lisztezett tepsibe öntjük és előmelegített sütőben 160-180 fokon tűpróbáig sütjük. Tetejét porcukorral (és vaníliás cukorral) megszórhatjuk, de anélkül is finom.
Tipp:
Hamar elkészül, kiadós és ami a legfontosabb nagyon finom! És elrontani sem lehet!
A finom kevert kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 5 g
Szénhidrát: 51 g
Zsír: 2 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »