Farsangi keksz recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt,
- 13 dkg porcukor
- 13 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1/2 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- kevés tej ha kell hozzá
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
Díszítéshez:
- olvasztott csoki
- kókuszreszelék vagy apró cukorral
- cukormáz
Elkészítése:
A lisztet, porcukrot, átszitált sütőport, vaníliás cukrot jól összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, a margarint, és jól összedolgozzuk. Ha nem áll össze, kevés tejet adhatunk hozzá.
2 felé osszuk és az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport, amit jól összegyúrunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kivágjuk a formát, majd 180 fokos előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
Díszítéshez bármit használhatunk, olvasztott csoki, kókuszreszelék, cukormáz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

