Farsangi keksz recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tésztához:
- 25 dkg liszt,
- 13 dkg porcukor
- 13 dkg margarin
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1/2 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- kevés tej ha kell hozzá
- 2 evőkanál cukrozatlan kakaópor
Díszítéshez:
- olvasztott csoki
- kókuszreszelék vagy apró cukorral
- cukormáz
Elkészítése:
A lisztet, porcukrot, átszitált sütőport, vaníliás cukrot jól összekeverjük, hozzáadjuk a tojást, a margarint, és jól összedolgozzuk. Ha nem áll össze, kevés tejet adhatunk hozzá.
2 felé osszuk és az egyik feléhez hozzáadjuk a kakaóport, amit jól összegyúrunk. Lisztezett deszkán kinyújtjuk, és kivágjuk a formát, majd 180 fokos előmelegített sütőben kb. 8-10 perc alatt készre sütjük.
Díszítéshez bármit használhatunk, olvasztott csoki, kókuszreszelék, cukormáz.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

