Fahéjas keksz recept
Hozzávalók:
- 25 dkg liszt
- 20 dkg cukor
- fél cs sütőpor
- 3 kk őrölt fahéj
- 2 ek. kakaópor
- 25 dkg margarin
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - csipet só
Elkészítése:
A lisztet, cukrot, sütőport, fahéjat, kakaót, sót összekeverjük, hozzáadjuk a két tojást és a felolvasztott margarint. Jól összedolgozzuk, ragadós masszát fogunk kapni.
Sütőpapírral letakart tepsibe két evőkanál segítségével halmokat teszünk, közepes tűzön sütjük. Nagyon egyszerű és finom! Kívül ropogós, belül omlós. A gyerekek imádják. Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

