Erdei gyümölcsös kehely recept
Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 20 db babapiskóta
- 500 ml főzőtejszín
- 600ml tej
- 2 cs főzés nélküli vaníliás krémpor
- 2 cs görög gyümölcslevespor
Elkészítése:
Elkészítem a két csomag krémporból és a tejből a krémet, a főzőtejszínt felverem és hozzáadom a görög gyümölcslevesport. Majd a főzőtejszínbe keverem a krémet is.
Rétegesen leteszem az apróra tört babapiskótát, a krémet és a fagyott gyümölcsöket. Tehetünk közé csokidarabokat is. Két-három réteget készítünk.
A tálalás előtti napon készítsük el, mert a gyümölcs addigra kiolvad, és a leve szép mintázatot ad majd a krémbe, és a piskótát is megszínezi szépen.
Könnyű, gyors, nagyon egyszerű süti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

