Erdei gyümölcsös kehely recept
Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 20 db babapiskóta
- 500 ml főzőtejszín
- 600ml tej
- 2 cs főzés nélküli vaníliás krémpor
- 2 cs görög gyümölcslevespor
Elkészítése:
Elkészítem a két csomag krémporból és a tejből a krémet, a főzőtejszínt felverem és hozzáadom a görög gyümölcslevesport. Majd a főzőtejszínbe keverem a krémet is.
Rétegesen leteszem az apróra tört babapiskótát, a krémet és a fagyott gyümölcsöket. Tehetünk közé csokidarabokat is. Két-három réteget készítünk.
A tálalás előtti napon készítsük el, mert a gyümölcs addigra kiolvad, és a leve szép mintázatot ad majd a krémbe, és a piskótát is megszínezi szépen.
Könnyű, gyors, nagyon egyszerű süti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Karácsonyi diós válogatás – sütik, amiket mindenki szeret
A karácsonyi süteménykínálat egyik örök klasszikusa a dió. Évtizedek óta ot
Tovább olvasom »
12 kókuszos süti, ami tökéletes a karácsonyi asztalra
A kókuszos sütemények különleges, mégis jól ismert ízvilágot hoznak a karác
Tovább olvasom »
Karácsonyi köretötletek: 16 biztos választás az ünnepi asztalra
A karácsonyi főételek mellett a köreteknek is fontos szerep jut az ünnepi a
Tovább olvasom »
12 karácsonyi aprósüti, ami meghitté varázsolja az ünnepet
A karácsonyi hangulatot nemcsak a díszek és a fények, hanem az édes illatok
Tovább olvasom »
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »

