Erdei gyümölcsös kehely recept

Hozzávalók:
- 500 g fagyasztott erdei gyümölcs
- 20 db babapiskóta
- 500 ml főzőtejszín
- 600ml tej
- 2 cs főzés nélküli vaníliás krémpor
- 2 cs görög gyümölcslevespor
Elkészítése:
Elkészítem a két csomag krémporból és a tejből a krémet, a főzőtejszínt felverem és hozzáadom a görög gyümölcslevesport. Majd a főzőtejszínbe keverem a krémet is.
Rétegesen leteszem az apróra tört babapiskótát, a krémet és a fagyott gyümölcsöket. Tehetünk közé csokidarabokat is. Két-három réteget készítünk.
A tálalás előtti napon készítsük el, mert a gyümölcs addigra kiolvad, és a leve szép mintázatot ad majd a krémbe, és a piskótát is megszínezi szépen.
Könnyű, gyors, nagyon egyszerű süti.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »