Epres brownie recept

Hozzávalók:
- 15 dkg étcsoki
- 12, 5 dkg vaj
- 10 dkg kristálycukor
- 10 kisebb szem eper
- 10 dkg liszt
- Fél teáskanál sütőpor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- egy csipet só
Elkészítése:
Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Vízgőz fölött olvasszuk fel a csokit a vajjal. Egy másik edényben keverjük habosra a cukrot a tojásokkal, majd adjuk hozzá a sütőporral elkevert lisztet, a csipet sót, végül az olvasztott csokoládét.
Mehet bele a felvágott eper, majd egy sütőpapírral bélelt kisebb tepisbe ( kb 10*12) öntjük és kb 15-20 perc alatt készre sütjük.
Ha már a teteje repedezik ill kicsit kérges, gyakran nézzük villával, hogy milyen a belseje. Akkor jó ha kicsit ragacsos, de már nem folyik.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »