Édes mézes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 dl langyos víz
- 3 dl cukor
- 4 dl liszt
- 2 kiskanál fahéj vagy mézeskalács fűszer
- 2 kiskanál szódabikarbóna
- 8 kanál baracklekvár
A csokimázhoz
- 100g főzőcsoki
- 1dl olaj
Elkészítése:
4 kanál baracklekvárt összekeverünk a tészta többi hozzávalójával. A tepsit megvizezzük és beleöntjük a tésztát.
Előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Még forrón lekenjük a megmaradt 4 kanál baracklekvárral.
Megolvasztjuk a főzőcsokit az olajjal, ráöntjük a sütire és 10 percre hűtőszekrénybe tesszük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »