Édes mézes recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 3 dl langyos víz
- 3 dl cukor
- 4 dl liszt
- 2 kiskanál fahéj vagy mézeskalács fűszer
- 2 kiskanál szódabikarbóna
- 8 kanál baracklekvár
A csokimázhoz
- 100g főzőcsoki
- 1dl olaj
Elkészítése:
4 kanál baracklekvárt összekeverünk a tészta többi hozzávalójával. A tepsit megvizezzük és beleöntjük a tésztát.
Előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütjük. Még forrón lekenjük a megmaradt 4 kanál baracklekvárral.
Megolvasztjuk a főzőcsokit az olajjal, ráöntjük a sütire és 10 percre hűtőszekrénybe tesszük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »