Diós kiflik recept
Hozzávalók:
- 200 g sima liszt
- 100 g vaj
- 70 g porcukor
- 100 g darált dió (vagy darált mogyoró)
- 1 csipet sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- vaníliás porcukor
Elkészítése:
A tésztához való anyagokat gyorsan összegyúrjuk, becsomagoljuk fóliába, és 30 percre betesszük a hűtőbe. Ezután kisebb darabokat veszünk ki belőle, és tenyerünkben sodorva kb. 5 cm kifliket formázunk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük, és forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

