Diós kiflik recept

Hozzávalók:
- 200 g sima liszt
- 100 g vaj
- 70 g porcukor
- 100 g darált dió (vagy darált mogyoró)
- 1 csipet sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- vaníliás porcukor
Elkészítése:
A tésztához való anyagokat gyorsan összegyúrjuk, becsomagoljuk fóliába, és 30 percre betesszük a hűtőbe. Ezután kisebb darabokat veszünk ki belőle, és tenyerünkben sodorva kb. 5 cm kifliket formázunk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük, és forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »