Diós kiflik recept

Hozzávalók:
- 200 g sima liszt
- 100 g vaj
- 70 g porcukor
- 100 g darált dió (vagy darált mogyoró)
- 1 csipet sütőpor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- vaníliás porcukor
Elkészítése:
A tésztához való anyagokat gyorsan összegyúrjuk, becsomagoljuk fóliába, és 30 percre betesszük a hűtőbe. Ezután kisebb darabokat veszünk ki belőle, és tenyerünkben sodorva kb. 5 cm kifliket formázunk.
Sütőpapírral bélelt tepsire tesszük. 180°C-ra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt megsütjük, és forrón vaníliás porcukorba forgatjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »