Diós-csokis koszorú recept

Hozzávalók:
- 4 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 1 bögre olaj
- 1 bögre kristálycukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag sütőpor
- dió (ízlés szerint)
- 1/2 tábla étcsoki apróra törve
Elkészítése:
A hozzávalókat (liszt,tej,tojás,cukor,olaj,sütőpor,van.cukor) egy tálba öntöm, majd robot géppel összedolgozom, ezután a koszorú/ kuglóf formába öntöm.
A tészta tetejére szórom a csokit, és a diót. Én a forma aljába is szoktam tenni diót, csokit.
Kb. 175 fokos sütőben szép barnára sütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »