Diós-csokis koszorú recept
Hozzávalók:
- 4 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 1 bögre olaj
- 1 bögre kristálycukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag sütőpor
- dió (ízlés szerint)
- 1/2 tábla étcsoki apróra törve
Elkészítése:
A hozzávalókat (liszt,tej,tojás,cukor,olaj,sütőpor,van.cukor) egy tálba öntöm, majd robot géppel összedolgozom, ezután a koszorú/ kuglóf formába öntöm.
A tészta tetejére szórom a csokit, és a diót. Én a forma aljába is szoktam tenni diót, csokit.
Kb. 175 fokos sütőben szép barnára sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »

