Diós-csokis koszorú recept

Hozzávalók:
- 4 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 1 bögre olaj
- 1 bögre kristálycukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag sütőpor
- dió (ízlés szerint)
- 1/2 tábla étcsoki apróra törve
Elkészítése:
A hozzávalókat (liszt,tej,tojás,cukor,olaj,sütőpor,van.cukor) egy tálba öntöm, majd robot géppel összedolgozom, ezután a koszorú/ kuglóf formába öntöm.
A tészta tetejére szórom a csokit, és a diót. Én a forma aljába is szoktam tenni diót, csokit.
Kb. 175 fokos sütőben szép barnára sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »