Diós-csokis koszorú recept
Hozzávalók:
- 4 bögre liszt
- 1 bögre tej
- 1 bögre olaj
- 1 bögre kristálycukor
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 3 csomag vaníliás cukor
- 2 csomag sütőpor
- dió (ízlés szerint)
- 1/2 tábla étcsoki apróra törve
Elkészítése:
A hozzávalókat (liszt,tej,tojás,cukor,olaj,sütőpor,van.cukor) egy tálba öntöm, majd robot géppel összedolgozom, ezután a koszorú/ kuglóf formába öntöm.
A tészta tetejére szórom a csokit, és a diót. Én a forma aljába is szoktam tenni diót, csokit.
Kb. 175 fokos sütőben szép barnára sütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

