Diós cseresznyés kevert recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg kristálycukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg apróra tört dió
- 30 dkg magozott cseresznye
- 2 dl cseresznyelé, annyi liszt amennyit felvesz (se sűrű, se híg ne legyen a tészta)
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
A margarint, a cukrot, a tojást kikeverjük, hozzá adjuk a diót, a cseresznyét, a cseresznyelevet, és a sütőporral elkevert lisztet. Összekeverjük és egy kivajazott lisztezett tepsibe téve tűpróbáig (kb. 20-25 perc) sütjük.
Tipp:
Egyszerű, gyors, finom
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »