Diós cseresznyés kevert recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg kristálycukor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg apróra tört dió
- 30 dkg magozott cseresznye
- 2 dl cseresznyelé, annyi liszt amennyit felvesz (se sűrű, se híg ne legyen a tészta)
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
A margarint, a cukrot, a tojást kikeverjük, hozzá adjuk a diót, a cseresznyét, a cseresznyelevet, és a sütőporral elkevert lisztet. Összekeverjük és egy kivajazott lisztezett tepsibe téve tűpróbáig (kb. 20-25 perc) sütjük.
Tipp:
Egyszerű, gyors, finom
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.