Diós cseresznyés kevert recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nagyon olcsó
Hozzávalók:
- 25 dkg margarin
- 20 dkg kristálycukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 20 dkg apróra tört dió
- 30 dkg magozott cseresznye
- 2 dl cseresznyelé, annyi liszt amennyit felvesz (se sűrű, se híg ne legyen a tészta)
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
A margarint, a cukrot, a tojást kikeverjük, hozzá adjuk a diót, a cseresznyét, a cseresznyelevet, és a sütőporral elkevert lisztet. Összekeverjük és egy kivajazott lisztezett tepsibe téve tűpróbáig (kb. 20-25 perc) sütjük.
Tipp:
Egyszerű, gyors, finom
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »