Darálós keksz recept

Hozzávalók:
- 70 dkg liszt
- 25 dkg margarin
- 25 dkg cukor
- 4 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1,5 csomag sütőpor
Elkészítése:
A margarint a cukorral, a tojással és a vaníliás cukorral kikeverjük. Amikor már jó krémes állagú, hozzáadjuk a sütőporos lisztet és jól összedolgozzuk. Folpackba csomagoljuk és egy órára hűtőbe tesszük.
A darálóra rátesszük a mintázót, majd az elkészült kekszeket sütőpapíros tepsire sorakoztatjuk.
Előmelegített, 180 fokos sütőben világosra sütjük kb 8-10 perc alatt.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »