Cukormentes “teasütemény” recept

Hozzávalók:
- 200g zabpehely
- 100g mazsola
- 100g vaj
- 1db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csapott mokkáskanál szódabikarbóna
- 1 mokkáskanál fahéj
Elkészítése:
A zabpelyhet és a mazsolát aprítógépben finomra aprítjuk. Majd egy tálban hozzáadjuk a többi hozzávalót és kézzel összegyúrjuk. Kis gombócokat formázunk és kicsit meglapogatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és hőlégkeveréses sütőben 180 fokon 10 perc alatt készre sütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »