Cukormentes “teasütemény” recept

Hozzávalók:
- 200g zabpehely
- 100g mazsola
- 100g vaj
- 1db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csapott mokkáskanál szódabikarbóna
- 1 mokkáskanál fahéj
Elkészítése:
A zabpelyhet és a mazsolát aprítógépben finomra aprítjuk. Majd egy tálban hozzáadjuk a többi hozzávalót és kézzel összegyúrjuk. Kis gombócokat formázunk és kicsit meglapogatjuk. Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és hőlégkeveréses sütőben 180 fokon 10 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »