Tornyocskák recept

Hozzávalók:
Massza:
- 30 dkg dió
- 30 dkg porcukor
- annyi tej, hogy jó állagú masszát kapjunk (ne ragadjon nagyon)
- 3-4 evőkanál kakaó
Krém:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citromnak a leve
- egy csomag édes keksz, az aljához
Elkészítése:
A diót ledaráljuk és a többi hozzávalóval alaposan összedolgozzuk. A krémhez a margarint elkeverjük a többi hozzávalóval. A masszából golyókat formálunk, belenyomkodjuk a süti formába, de úgy, hogy a közepén maradjon hely a krémnek. Kiskanál segítségével megtöltjük, és egy keksz lesz az alja. Díszítésként meghinthetjük porcukorral vagy kókuszreszelékkel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »