Tornyocskák recept

Hozzávalók:
Massza:
- 30 dkg dió
- 30 dkg porcukor
- annyi tej, hogy jó állagú masszát kapjunk (ne ragadjon nagyon)
- 3-4 evőkanál kakaó
Krém:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citromnak a leve
- egy csomag édes keksz, az aljához
Elkészítése:
A diót ledaráljuk és a többi hozzávalóval alaposan összedolgozzuk. A krémhez a margarint elkeverjük a többi hozzávalóval. A masszából golyókat formálunk, belenyomkodjuk a süti formába, de úgy, hogy a közepén maradjon hely a krémnek. Kiskanál segítségével megtöltjük, és egy keksz lesz az alja. Díszítésként meghinthetjük porcukorral vagy kókuszreszelékkel.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 mutatós húsvéti vendégváró különlegesség
A húsvéti vendégvárás remek alkalom arra, hogy ne csak finom, de igazán mut
Tovább olvasom »
Húsvéti sós vendégváró finomságok
A húsvéti ünnepek nem csak a kalácsról és a főtt tojásról szólnak – a vendé
Tovább olvasom »
Ínycsiklandó tekercsek az ünnepi hidegtálra
Az ünnepi hidegtál egyik leglátványosabb és legkedveltebb elemei a különfél
Tovább olvasom »
A húsvéti asztal sztárjai: töltött tojások, amik nem csak finomak, hanem mutatósak is!
A húsvéti asztal nem lenne teljes a szépen tálalt, változatosan elkészített
Tovább olvasom »
8 egyszerű és nagyszerű süti, amikkel édesebbé teheted a mindennapokat
Van, amikor semmi másra nincs szükségünk, csak egy gyorsan összedobható, mé
Tovább olvasom »
Frissítő gyümölcsök és isteni krémek – 12 tökéletes desszert, amit egyszerűen muszáj kipróbálnod!
A gyümölcsök és a lágy krémek tökéletes párost alkotnak, ha frissítő és ell
Tovább olvasom »