Tornyocskák recept
Hozzávalók:
Massza:
- 30 dkg dió
- 30 dkg porcukor
- annyi tej, hogy jó állagú masszát kapjunk (ne ragadjon nagyon)
- 3-4 evőkanál kakaó
Krém:
- 15 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 citromnak a leve
- egy csomag édes keksz, az aljához
Elkészítése:
A diót ledaráljuk és a többi hozzávalóval alaposan összedolgozzuk. A krémhez a margarint elkeverjük a többi hozzávalóval. A masszából golyókat formálunk, belenyomkodjuk a süti formába, de úgy, hogy a közepén maradjon hely a krémnek. Kiskanál segítségével megtöltjük, és egy keksz lesz az alja. Díszítésként meghinthetjük porcukorral vagy kókuszreszelékkel.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Konyhai üveg hátfalak: a praktikus megoldás, ha sokat főzöl (x)
A konyhai üveg hátfalak egyre népszerűbbek azok körében, akik sokat főznek,
Tovább olvasom »
Mit sütnek ma legszívesebben a magyarok karácsonykor? – Több mint 1000 komment alapján
Minden évben felmerül a kérdés: mi kerüljön az ünnepi asztalra? Hiába a ren
Tovább olvasom »
10 sós süti karácsonyra, amivel nem kell sokat vacakolnod
A karácsonyi készülődésben jól jön néhány gyorsan elkészíthető, mégis finom
Tovább olvasom »
9 zserbó recept, amit érdemes elkészíteni idén karácsonykor
A zserbó sok családban a karácsonyi sütemények egyik kihagyhatatlan darabja
Tovább olvasom »
Különleges karácsonyi kekszek és linzerek – 12 ünnepi finomság amit nem látsz minden nap
Az ünnepi időszakban jólesik néhány különleges aprósütemény, amely nemcsak
Tovább olvasom »
Klasszikus és különleges krumplisaláták karácsonyra – 12 kipróbált recept
A krumplisaláta sok családban elengedhetetlen része az ünnepi menünek. A kl
Tovább olvasom »

