St. Louis cookies recept

Hozzávalók:
- 250g puha vaj
- 250g barna cukor
- 1cs vaníliás cukor
- pici só
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 360g liszt
- 1kk sütőpor
- 1/4kk szódabikarbóna
- 300g étcsokoládé
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük, 180fokra. Egy tepsit kivajazunk vagy kibéleljük sütőpapírral. Gépi habverővel habosra verjük a vajat a cukorral, vaníliás cukorral és a pici sóval. Beledolgozzuk a tojásokat. A lisztet összekeverjük a sütőporral és a szódabikarbónával, majd hozzáadjuk a vajkrémhez. Addig kavarjuk,amíg sima tésztát nem kapunk. Hozzáadjuk a csokoládédarabkákat. 12-15percig süssük.
Sztori: Nagyon finom!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »