Rózsi mama kakaós kevertje recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tej
- 4 dkg kakaó
Elkészítése:
A margarint a tojással, a kakaóval és a cukorral jól kikeverjük,aztán beletesszük a tej felét. A liszt és a sütőpor, kakópor keverékét a maradék tejjel felváltva belekeverjük a már kikevert tésztába. A tepsit vajjal kikenjük,liszttel beszórjuk.A tésztát beleöntjük a tepsibe, a tetejét megszórjuk dióval, vagy más gyümölccsel is lehet. Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig sütjük. Isteni!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »