Rózsi mama kakaós kevertje recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tej
- 4 dkg kakaó
Elkészítése:
A margarint a tojással, a kakaóval és a cukorral jól kikeverjük,aztán beletesszük a tej felét. A liszt és a sütőpor, kakópor keverékét a maradék tejjel felváltva belekeverjük a már kikevert tésztába. A tepsit vajjal kikenjük,liszttel beszórjuk.A tésztát beleöntjük a tepsibe, a tetejét megszórjuk dióval, vagy más gyümölccsel is lehet. Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig sütjük. Isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »