Rózsi mama kakaós kevertje recept
Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 5 dkg margarin
- 25 dkg liszt
- 25 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
- 2,5 dl tej
- 4 dkg kakaó
Elkészítése:
A margarint a tojással, a kakaóval és a cukorral jól kikeverjük,aztán beletesszük a tej felét. A liszt és a sütőpor, kakópor keverékét a maradék tejjel felváltva belekeverjük a már kikevert tésztába. A tepsit vajjal kikenjük,liszttel beszórjuk.A tésztát beleöntjük a tepsibe, a tetejét megszórjuk dióval, vagy más gyümölccsel is lehet. Előmelegített sütőben 180 fokon 25 percig sütjük. Isteni!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

