Kakós bögrés: Lépésről lépésre recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók: (bögre = 2dl.)
- 1 bögre liszt
- 1 bögre kristálycukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 evőkanál keserű kakaó
- 1 nagy doboz tejföl
- tej(arra az esetre,ha túl száraz maradna a massza)
Elkészítése:
Veszünk egy nagyobb edényt, majd beleszórjuk a lisztet.
A lisztbe belekeverjük a többi hozzávalót is, majd fakanál vagy robotgép segítségével összekeverjük.
Ha rendesen összekevertük, kivajazott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és addig sütjük amíg el nem válik a tepsi oldalától.
Ha elkészült, megvárjuk amíg kihűl és szeleteljük. Porcukorral a tetején, vagy valamilyen öntettel tálaljuk! Jó étvágyat!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »