Kakós bögrés: Lépésről lépésre recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók: (bögre = 2dl.)
- 1 bögre liszt
- 1 bögre kristálycukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 evőkanál keserű kakaó
- 1 nagy doboz tejföl
- tej(arra az esetre,ha túl száraz maradna a massza)
Elkészítése:
Veszünk egy nagyobb edényt, majd beleszórjuk a lisztet.
A lisztbe belekeverjük a többi hozzávalót is, majd fakanál vagy robotgép segítségével összekeverjük.
Ha rendesen összekevertük, kivajazott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és addig sütjük amíg el nem válik a tepsi oldalától.
Ha elkészült, megvárjuk amíg kihűl és szeleteljük. Porcukorral a tetején, vagy valamilyen öntettel tálaljuk! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »