Kakós bögrés: Lépésről lépésre recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók: (bögre = 2dl.)
- 1 bögre liszt
- 1 bögre kristálycukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 evőkanál keserű kakaó
- 1 nagy doboz tejföl
- tej(arra az esetre,ha túl száraz maradna a massza)
Elkészítése:
Veszünk egy nagyobb edényt, majd beleszórjuk a lisztet.
A lisztbe belekeverjük a többi hozzávalót is, majd fakanál vagy robotgép segítségével összekeverjük.
Ha rendesen összekevertük, kivajazott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és addig sütjük amíg el nem válik a tepsi oldalától.
Ha elkészült, megvárjuk amíg kihűl és szeleteljük. Porcukorral a tetején, vagy valamilyen öntettel tálaljuk! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »
Kolbász minden mennyiségben: leves, főétel, sós sütemény, kelt tészta
Ha szereted a karakteres, húsos ízeket, a kolbász az egyik legjobb barátod
Tovább olvasom »
Könnyed habcsók alapú krémes, gyümölcsös desszert. Igen, ez a Pavlova!
A Pavlova a desszertek királynője: egyszerre habos, roppanós és ellenállhat
Tovább olvasom »
Galuska a főszerepben: gyűjts inspirációt és válaszd ki a kedvenced!
A galuska nem csak kísérő, hanem önálló sztár is lehet: legyen szó kolbássz
Tovább olvasom »
Válogatás fehér csoki rajongóknak: 12 mennyei sütemény egy helyen
Készülj fel, hogy belépsz a fehér csoki világába! Vannak itt krémes desszer
Tovább olvasom »