Kakós bögrés: Lépésről lépésre recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók: (bögre = 2dl.)
- 1 bögre liszt
- 1 bögre kristálycukor
- 2 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 evőkanál keserű kakaó
- 1 nagy doboz tejföl
- tej(arra az esetre,ha túl száraz maradna a massza)
Elkészítése:
Veszünk egy nagyobb edényt, majd beleszórjuk a lisztet.
A lisztbe belekeverjük a többi hozzávalót is, majd fakanál vagy robotgép segítségével összekeverjük.
Ha rendesen összekevertük, kivajazott, vagy sütőpapírral kibélelt tepsibe öntjük, és addig sütjük amíg el nem válik a tepsi oldalától.
Ha elkészült, megvárjuk amíg kihűl és szeleteljük. Porcukorral a tetején, vagy valamilyen öntettel tálaljuk! Jó étvágyat!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »