Csupa csokis nasi recept

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 2 cs pudingpor
- 1 l tej
- 1 cs tejszínhab por
- 1 cs habfixáló
- kb 2-3dl tej rummal vagy rumaromával a piskóták áztatásához
Elkészítése:
A babapiskótákat beáztatjuk a rumos tejbe és tepsibe. A tejszínhabport 2dl hideg tejjel felverjük. Ezután a 2 pudingot 8dl tejjel kb. 3percig erős fokozaton kikeverjük, majd a két masszát összeöntjük, beleszórjuk a habfixálót és még kicsit keverjük. Aztán a krém felét ráöntjük a lerakott piskótára, majd újból lerakunk egy réteg beáztatott tésztát és a másik fele krémet a tetejére öntjük. A hűtőben tartjuk másnapig, de legalább 3-4 órán át. A tetejére lehet csokireszeléket vagy kókuszreszeléket szórni, esetleg tejszínhabbal fokozni az élvezetet. Ha közé kis vágott diót, meggyet vagy mazsolát szórunk, akkor a somlóival vetekedik!
Sztori: Szeretem a gyorsan elkészíthető édességeket, gyakran készítek tortát ismerőseim és családtagjaim számára, ezért találtam ki ezt az édességet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »