Csupa csokis nasi recept

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 2 cs pudingpor
- 1 l tej
- 1 cs tejszínhab por
- 1 cs habfixáló
- kb 2-3dl tej rummal vagy rumaromával a piskóták áztatásához
Elkészítése:
A babapiskótákat beáztatjuk a rumos tejbe és tepsibe. A tejszínhabport 2dl hideg tejjel felverjük. Ezután a 2 pudingot 8dl tejjel kb. 3percig erős fokozaton kikeverjük, majd a két masszát összeöntjük, beleszórjuk a habfixálót és még kicsit keverjük. Aztán a krém felét ráöntjük a lerakott piskótára, majd újból lerakunk egy réteg beáztatott tésztát és a másik fele krémet a tetejére öntjük. A hűtőben tartjuk másnapig, de legalább 3-4 órán át. A tetejére lehet csokireszeléket vagy kókuszreszeléket szórni, esetleg tejszínhabbal fokozni az élvezetet. Ha közé kis vágott diót, meggyet vagy mazsolát szórunk, akkor a somlóival vetekedik!
Sztori: Szeretem a gyorsan elkészíthető édességeket, gyakran készítek tortát ismerőseim és családtagjaim számára, ezért találtam ki ezt az édességet.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »