Csupa csokis nasi recept

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 2 cs pudingpor
- 1 l tej
- 1 cs tejszínhab por
- 1 cs habfixáló
- kb 2-3dl tej rummal vagy rumaromával a piskóták áztatásához
Elkészítése:
A babapiskótákat beáztatjuk a rumos tejbe és tepsibe. A tejszínhabport 2dl hideg tejjel felverjük. Ezután a 2 pudingot 8dl tejjel kb. 3percig erős fokozaton kikeverjük, majd a két masszát összeöntjük, beleszórjuk a habfixálót és még kicsit keverjük. Aztán a krém felét ráöntjük a lerakott piskótára, majd újból lerakunk egy réteg beáztatott tésztát és a másik fele krémet a tetejére öntjük. A hűtőben tartjuk másnapig, de legalább 3-4 órán át. A tetejére lehet csokireszeléket vagy kókuszreszeléket szórni, esetleg tejszínhabbal fokozni az élvezetet. Ha közé kis vágott diót, meggyet vagy mazsolát szórunk, akkor a somlóival vetekedik!
Sztori: Szeretem a gyorsan elkészíthető édességeket, gyakran készítek tortát ismerőseim és családtagjaim számára, ezért találtam ki ezt az édességet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »