Csupa csokis nasi recept

Hozzávalók:
- 2 cs babapiskóta
- 2 cs pudingpor
- 1 l tej
- 1 cs tejszínhab por
- 1 cs habfixáló
- kb 2-3dl tej rummal vagy rumaromával a piskóták áztatásához
Elkészítése:
A babapiskótákat beáztatjuk a rumos tejbe és tepsibe. A tejszínhabport 2dl hideg tejjel felverjük. Ezután a 2 pudingot 8dl tejjel kb. 3percig erős fokozaton kikeverjük, majd a két masszát összeöntjük, beleszórjuk a habfixálót és még kicsit keverjük. Aztán a krém felét ráöntjük a lerakott piskótára, majd újból lerakunk egy réteg beáztatott tésztát és a másik fele krémet a tetejére öntjük. A hűtőben tartjuk másnapig, de legalább 3-4 órán át. A tetejére lehet csokireszeléket vagy kókuszreszeléket szórni, esetleg tejszínhabbal fokozni az élvezetet. Ha közé kis vágott diót, meggyet vagy mazsolát szórunk, akkor a somlóival vetekedik!
Sztori: Szeretem a gyorsan elkészíthető édességeket, gyakran készítek tortát ismerőseim és családtagjaim számára, ezért találtam ki ezt az édességet.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »
10 nagyszerű bableves, amit ki kell próbálnod!
Ha van étel, ami igazi klasszikus a magyar konyhában, az bizony a bableves.
Tovább olvasom »
Inzulinrezisztencia vacsoraötletek – gyors és egészséges receptek
Az inzulinrezisztencia étrend egyik legnehezebb pontja a vacsora megtervezé
Tovább olvasom »
10 különleges és csodás torta telis-tele csokival!
Ez a válogatás a csokirajongók álma: krémes, mousse-os, gyümölcsös, sőt még
Tovább olvasom »
Batyuk sokasága: töltött falatkák minden alkalomra
Ebben a válogatásban találsz édességeket túróval, epres-túrós változatokat,
Tovább olvasom »