Csokis-mogyorós sütemény recept

Elkészítése:
A lisztet,cukrot,kakaóport,mogyorót,sütőport,vaníliás cukrot egy nagyobb tálba öntjük és összekeverjük. Az étcsokit és a margarint gőz fölött megolvasztjuk. A 4 tojást és egy tojás sárgáját egy tálba tesszük és felverjük kicsit. Ezután a száraz alapanyagokhoz öntjük (liszt, sütőpor stb), majd a csokit is hozzákeverjük. A tepsibe sütőpapírt helyezünk és jól kikenjük margarinnal, beleöntjük a masszát 20-25 percig sütjük közepes lángon. Tehetünk a tetejére porcukrot vagy tálalhatunk mellé vanília fagylaltot is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »