Csokis keksz recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 15 dkg csokoládé
- 25 dkg liszt
- 1 tk sütőpor
- csipet só
- 2 púpos ek cukrozatlan kakaópor
- 1 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg cukor
- 15 dkg margarin
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
A csokit egy éles késsel nagyobb darabokra vágjuk. A lisztben elkeverjük a sütőport, sót és a kakaóport.
A tojást habosra kavarjuk a cukorral és a szobahőmérsékletű margarinnal. A két részt összekeverjük és beleforgatjuk a csokit (néhány ek tejjel lehet lazítani a tésztát ha túl sűrű lenne).
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. Egy púpos teáskanálnyi adagot veszünk a tésztából a sütőpapírra tesszük és ellapítjuk.
190 fokon 12-15 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »
Házi hamburgerek: klasszikustól a különlegesig
A hamburger az egyik legszabadabb étel: mindenki a saját ízlésére formálhat
Tovább olvasom »

