Csokis keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 15 dkg csokoládé
- 25 dkg liszt
- 1 tk sütőpor
- csipet só
- 2 púpos ek cukrozatlan kakaópor
- 1 nagyobb
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg cukor
- 15 dkg margarin
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 190 fokra.
A csokit egy éles késsel nagyobb darabokra vágjuk. A lisztben elkeverjük a sütőport, sót és a kakaóport.
A tojást habosra kavarjuk a cukorral és a szobahőmérsékletű margarinnal. A két részt összekeverjük és beleforgatjuk a csokit (néhány ek tejjel lehet lazítani a tésztát ha túl sűrű lenne).
Sütőpapírral kibélelünk egy tepsit. Egy púpos teáskanálnyi adagot veszünk a tésztából a sütőpapírra tesszük és ellapítjuk.
190 fokon 12-15 perc alatt megsütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »