Csokis-diós szeletek recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral margarinnal fahéjjal citrommal, habosra kikeverem, majd hozzáadom a darált diót, a lisztet amibe belekevertem a sütőport és a kakaóport.
Végül hozzáadtam a tojás felvert habját. Közepes méretű (27*20 cm-es), sütőpapíros tepsibe, 180 fokon sütöttem.
A tetejére a csokit felolvasztottam a margarinnal és az olajjal, majd a tetszés szerinti méretre és formára vágott süteményt bevontam vele. Ízlés szerint lehet díszíteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »