Csokis-diós szeletek recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tojások sárgáját a cukorral margarinnal fahéjjal citrommal, habosra kikeverem, majd hozzáadom a darált diót, a lisztet amibe belekevertem a sütőport és a kakaóport.
Végül hozzáadtam a tojás felvert habját. Közepes méretű (27*20 cm-es), sütőpapíros tepsibe, 180 fokon sütöttem.
A tetejére a csokit felolvasztottam a margarinnal és az olajjal, majd a tetszés szerinti méretre és formára vágott süteményt bevontam vele. Ízlés szerint lehet díszíteni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »