Csokis diós kifli recept
Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg margarin
- késhegynyi szódabikarbóna
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- olvasztott csoki a végekhez
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd belenyomkodjuk a kifli formákba (kb 25 db lesz ebből az adagból).
200 fokos sütőben 15-20 perc alatt kisütjük. A formákból kivéve kihűtjük, majd a kifli végeit csokimázba nyomjuk. (Díszíthetjük még bármely otthon lévő díszítő gyöngyökkel is).
Gyorsan elkészülő, mutatós vendégváró süti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »
Márton-napi lakoma: 10 libás finomság, amit ki kell próbálnod
Márton napján hagyományosan libát eszünk és újbort kóstolunk, hiszen a néph
Tovább olvasom »
Golyó‑desszertek percek alatt: 8 sütés nélküli finomság
Ha gyorsan kell valami édes kényeztetés, amiben nincs sütő használat, akkor
Tovább olvasom »
Szaftos, omlós, fűszeres – 12 sertéshúsos étel, amit újra és újra elkészítenél
Ha valami igazán laktató és ízletes fogásra vágysz, a sertéshúsos receptek
Tovább olvasom »
Villámreceptek húsimádóknak és rohanóknak
Ebben a válogatásban olyan fogásokat találsz, amit gyorsan elkészíthetsz: l
Tovább olvasom »
Madeleine-válogatás: 6 variáció egy süteményre
A madeleine az a sütemény, ami mellett könnyű elidőzni. Nem hivalkodó, még
Tovább olvasom »

