Csokis diós kifli recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg margarin
- késhegynyi szódabikarbóna
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- olvasztott csoki a végekhez
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd belenyomkodjuk a kifli formákba (kb 25 db lesz ebből az adagból).
200 fokos sütőben 15-20 perc alatt kisütjük. A formákból kivéve kihűtjük, majd a kifli végeit csokimázba nyomjuk. (Díszíthetjük még bármely otthon lévő díszítő gyöngyökkel is).
Gyorsan elkészülő, mutatós vendégváró süti.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.06. péntek – Kánikula biztos receptek
Péntekre könnyed, nyári menüt keresel? A kánikulában jól esik valami frissí
Tovább olvasom »
Könnyű nyári desszertek eperrel, málnával, áfonyával
Gyors, látványos, gyümölcsös – ezek a desszertek minden alkalomra tökéletes
Tovább olvasom »
8 fantasztikus gyümölcs leves, amit ki kell próbálnod nyáron!
A nyári melegben nincs is jobb egy hűsítő, gyümölcsös levesnél, ami nemcsak
Tovább olvasom »
8 észveszejtő gyümölcsös süti, sütés nélkül!
Ha beköszönt a nyár, vagy egyszerűen csak nincs kedvünk bekapcsolni a sütőt
Tovább olvasom »
7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »