Csokis diós kifli recept

Hozzávalók:
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg margarin
- késhegynyi szódabikarbóna
- 10 dkg porcukor
- 20 dkg liszt
- 5 dkg darált dió
- olvasztott csoki a végekhez
Elkészítése:
A hozzávalókat összegyúrjuk, majd belenyomkodjuk a kifli formákba (kb 25 db lesz ebből az adagból).
200 fokos sütőben 15-20 perc alatt kisütjük. A formákból kivéve kihűtjük, majd a kifli végeit csokimázba nyomjuk. (Díszíthetjük még bármely otthon lévő díszítő gyöngyökkel is).
Gyorsan elkészülő, mutatós vendégváró süti.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »