Cseresznyés süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg cseresznye
- 15 dkg margarin (puha)
- 15 dkg kristálycukor
- 1 csomag vaníliás cukor
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 40 dkg rétesliszt
- 1 csomag sütőpor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 csipet só
Elkészítése:
A cseresznyét kimagozzuk. A cseresznye kivételével az összes hozzávalót egy tálba mérjük, és jól összekeverjük.
Sütőpapíros, vagy kizsírozott, lisztezett tepsibe (37 x 23 cm) öntjük.
A tetejére szórjuk a kimagozott cseresznyét, ha nem süllyednek le, egyenként lenyomkodjuk. 200 fokra előmelegített sütőben kb. fél óra alatt megsütjük. Tűpróbával ellenőrizzük.
Ha megsült, még melegen porcukrot szórunk a tetejére.
A cseresznyés süti kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 4 g
Szénhidrát: 31 g
Zsír: 9 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »