Cseresznyés-diós süti recept

Hozzávalók:
- 1 csomag leveles tészta
- 50 dkg darált dió
- 60 dkg magozott cseresznye
- 10 dkg porcukor
- 1 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS a tészta lekenéséhez
Elkészítése:
Egy tálba a darált diót, a magozott cseresznyét a levével együtt és a cukorral összekeverjük. A leveles tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk 2 részre vágjuk, majd közepes tepsit sütőpapírral kibéleljük és a tésztát a tepsibe helyezzük. Rátesszük a tölteléket majd a tésztával beborítjuk. A tésztát megkenjük felvert tojással,villával megszurkáljuk és sütjük. Miután megsült felszeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »