Citromos keksz recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 30 dkg liszt
- 10 dkg zsír
- 10 dkg cukor
- 1/2 citrom leve
- 1 citrom és egy narancs héja
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
Elkészítése:
Először a száraz hozzávalókat dolgozzuk össze, majd a többit. Eleinte morzsolódik, nem akar összeállni a tészta, de csak gyúrjuk kitartóan és össze fog állni. Ezután hűtőbe tesszük egy kicsit pihentetni. Ez minimum fél óra.
Fél cm vastagra kinyújtjuk és tetszés szerinti alakú szaggatóval kiszaggatjuk, majd előmelegített sütőben, 160 fokon megsütjük.
Vigyázni kell vele, mert ha sokáig a sütőben hagyjuk, akkor kiszárad. Ha még egy picit puha, akkor kivehetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »