Chilis csokis bonbon recept

Hozzávalók:
- 200 g étcsokoládé
- 2 dl főzőtejszín
- 20 g vaj
- 1 kk őrölt chili paprika
Elkészítése:
Az étcsokit vékony csíkokra vágjuk és vajjal együtt egy tálba rakjuk. Forró gőz fölött felolvasztjuk, közben kavargatjuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt is.
A végén belekeverjük a chilit is, és a masszát egy pici olajjal kikent jégkocka tartóba öntjük, majd hűtőbe rakjuk dermedni. Kb. 1-2 óra múlva kis kanál segítségével a kész csokit kiszedjük a formából és tálaljuk. Ínyenceknek ajánlott. :)
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »