Chilis csokis bonbon recept
Hozzávalók:
- 200 g étcsokoládé
- 2 dl főzőtejszín
- 20 g vaj
- 1 kk őrölt chili paprika
Elkészítése:
Az étcsokit vékony csíkokra vágjuk és vajjal együtt egy tálba rakjuk. Forró gőz fölött felolvasztjuk, közben kavargatjuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt is.
A végén belekeverjük a chilit is, és a masszát egy pici olajjal kikent jégkocka tartóba öntjük, majd hűtőbe rakjuk dermedni. Kb. 1-2 óra múlva kis kanál segítségével a kész csokit kiszedjük a formából és tálaljuk. Ínyenceknek ajánlott. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

