Chilis csokis bonbon recept

Hozzávalók:
- 200 g étcsokoládé
- 2 dl főzőtejszín
- 20 g vaj
- 1 kk őrölt chili paprika
Elkészítése:
Az étcsokit vékony csíkokra vágjuk és vajjal együtt egy tálba rakjuk. Forró gőz fölött felolvasztjuk, közben kavargatjuk, majd hozzáadjuk a főzőtejszínt is.
A végén belekeverjük a chilit is, és a masszát egy pici olajjal kikent jégkocka tartóba öntjük, majd hűtőbe rakjuk dermedni. Kb. 1-2 óra múlva kis kanál segítségével a kész csokit kiszedjük a formából és tálaljuk. Ínyenceknek ajánlott. :)
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »
10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »