Búvártúrós recept
Ők is elkészítették

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük és egy nagyjából 30×35 cm sütőformába öntjük, melyet előtte kivajazunk, belisztezünk.
Ezután összekeverjük a túró hozzávalóit is. Mehet bele mazsola is, vagy más aszalt gyümölcs. De anélkül is nagyon finom.
A túróból kiskanállal halmokat teszünk a tésztára. Mivel sütés közben a túró belesüllyed a tésztába, innen kapta a nevét is.
200 fokra előmelegített sütőben 30 percig kell sütni.
Tipp:
A sütit megbolondíthatjuk egy kis vörös áfonyával is!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »