Gesztenyelisztes-nyírfacukros brownie recept
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- 112 g vaj
- 170 g étcsoki
- 3/4 csésze nyírfacukor
- 3 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3/4 csésze gesztenyeliszt
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
- csipet só
Elkészítése:
A csokit vízgőz felett felolvasztjuk a vajjal. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásokat egyesével, majd a többi hozzávalót. 175 °C-ra előmelegített sütőben kivajazott vagy sütőpapírral bélelt formában 25 perc alatt kisütjük.
www.konyhalal.blogspot.com
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.