Brownie recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
- 200 g csokoládé
- 220 g vaj
- 440 g cukor
- 160 g liszt
- 60 g keserű kakaópor
- 2 ek vanília aroma
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 0,5 tk szódabikarbóna
Elkészítése:
Gőz fölött a vajat és a csokit megolvasztjuk. A tojásokat és a cukrot habverővel verjük fehéredésik.
Adjuk hozzá a lisztet, a kakaót, a szódabikarbónát és a vanília aromát, majd keverjük jól el.
Végül adjuk hozzá az olvasztott csokit.
A tepsit béleljük ki sütőpapírral úgy, hogy túllógjon. Öntsük a tésztát a tepsibe, majd előmelegített sütőben 180°C-on süssük 20 percig.
Tipp:
Ezzel a recepttel annyi a diétának, de megéri.
A brownie kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 8 g
Szénhidrát: 51 g
Zsír: 19 g
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

