Boszorkányhab recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
5 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 15 dkg eper/málna
- 2 ek porcukor
- pici só
Elkészítése:
A tojásfehérjét a sóval félkeménnyé verjük, folyamatos verés közben kanalanként hozzáadjuk a porcukrot. Az epret egy kicsit összetörjük villával és az is megy a krémbe a habverés közben.
Poharakba töltjük és 2-3 óra alatt lefagyasztjuk.
Forrás: https://konyhalal.blogspot.com
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »