Bögrés cseresznyés süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1,5 bögre cukor (a bögre 2 dl-es)
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 3 dl tej
- 3 bögre finomliszt
- 2 dl napraforgó olaj
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 1 kg cseresznye
Tetejére:
- 4 ek vaj (olvasztott)
- 2 ek cukor
Elkészítése:
A sütőt előmelegítjük 180 fokra.
A hozzávalókat a cseresznye kivételével összekeverjük. A tejet adjuk hozzá utolsóként kisebb adagokban.
Egy közepes tepsit sütőpapírral kibélelünk és a masszát beleöntjük. Magozott cseresznyével a tetejét megszórjuk. Kb 25 perc alatt aranyszínűre sütjük.
Még forrón alaposan megkenjük olvasztott vajjal és megszórjuk a tetejét cukorral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »