Barackos piskóta recept
Hozzávalók:
- 16 dkg margarin
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 30 dkg kristálycukor
- 30 dkg rétesliszt
- 1 csomag sütőpor
- 60 dkg kajszibarack (őszibarack is lehet)
Elkészítése:
A margarint a tojás sárgákkal és a cukorral habosra keverjük. A liszttel elkevert sütőport és a felvert tojásfehérjét fokozatosan hozzákeverjük.
Margarinnal kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe öntjük a tésztát. A tészta tetejére helyezzük a kimagozott, szeletelt barackokat.
200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

