Barackos piskóta recept

Hozzávalók:
- 16 dkg margarin
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg kristálycukor
- 30 dkg rétesliszt
- 1 csomag sütőpor
- 60 dkg kajszibarack (őszibarack is lehet)
Elkészítése:
A margarint a tojás sárgákkal és a cukorral habosra keverjük. A liszttel elkevert sütőport és a felvert tojásfehérjét fokozatosan hozzákeverjük.
Margarinnal kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe öntjük a tésztát. A tészta tetejére helyezzük a kimagozott, szeletelt barackokat.
200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »