Barackos piskóta recept

Hozzávalók:
- 16 dkg margarin
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 30 dkg kristálycukor
- 30 dkg rétesliszt
- 1 csomag sütőpor
- 60 dkg kajszibarack (őszibarack is lehet)
Elkészítése:
A margarint a tojás sárgákkal és a cukorral habosra keverjük. A liszttel elkevert sütőport és a felvert tojásfehérjét fokozatosan hozzákeverjük.
Margarinnal kikent, lisztezett, közepes méretű tepsibe öntjük a tésztát. A tészta tetejére helyezzük a kimagozott, szeletelt barackokat.
200 fokos sütőben kb 30 perc alatt kisütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »