Barackmag recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 30 dkg finomliszt
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 ek kakaópor
A töltelékhez:
- 15 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 vanília rúd
- 10 dkg porcukor
- 11 dkg darált dió
Elkészítése:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, jól kivajazott formákba nyomkodjuk és megsütjük 180 fokra előmelegített sütőben.
A töltelékhez a hozzávalókat habosra keverjük. A darált diót tejjel leforrázzuk, hidegre hűtjük.
A töltelékkel megtöltjük a formákat 1-1 darabot összeragasztunk és porcukros kakaóporba hempergetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »