Barackmag recept

Hozzávalók:
A tésztához:
- 30 dkg finomliszt
- 20 dkg margarin
- 15 dkg porcukor
- 1 ek kakaópor
A töltelékhez:
- 15 dkg vaj
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 vanília rúd
- 10 dkg porcukor
- 11 dkg darált dió
Elkészítése:
A tésztához a hozzávalókat összegyúrjuk, jól kivajazott formákba nyomkodjuk és megsütjük 180 fokra előmelegített sütőben.
A töltelékhez a hozzávalókat habosra keverjük. A darált diót tejjel leforrázzuk, hidegre hűtjük.
A töltelékkel megtöltjük a formákat 1-1 darabot összeragasztunk és porcukros kakaóporba hempergetjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »