Banános piskóta recept
Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 12 dkg liszt
- 18 dkg cukor
- fél csomag sütőpor
- 1 cs vaníliás puding
- tej
- 4 db banán
- 2 tábla étcsoki
Elkészítése: A 6 egész tojást felverjük 12 dkg cukorral,amit 5-6 percig keverünk majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és így is keverjük egy picit. 10-15 perc alatt megsütjük. A pudingot elkészítjük, majd a kihűlt piskótára kenjük szép egyenletesen. A banánokat vagy karikákra vagy hosszában félbe vágjuk és rárakosgatjuk a puding tetejére. A csokit apró darabora törjük és gőz fölött megolvasztjuk, majd rácsorgatjuk tetszőlegesen a süti tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

