Banános piskóta recept

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg liszt
- 18 dkg cukor
- fél csomag sütőpor
- 1 cs vaníliás puding
- tej
- 4 db banán
- 2 tábla étcsoki
Elkészítése: A 6 egész tojást felverjük 12 dkg cukorral,amit 5-6 percig keverünk majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és így is keverjük egy picit. 10-15 perc alatt megsütjük. A pudingot elkészítjük, majd a kihűlt piskótára kenjük szép egyenletesen. A banánokat vagy karikákra vagy hosszában félbe vágjuk és rárakosgatjuk a puding tetejére. A csokit apró darabora törjük és gőz fölött megolvasztjuk, majd rácsorgatjuk tetszőlegesen a süti tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »