Banános piskóta recept

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg liszt
- 18 dkg cukor
- fél csomag sütőpor
- 1 cs vaníliás puding
- tej
- 4 db banán
- 2 tábla étcsoki
Elkészítése: A 6 egész tojást felverjük 12 dkg cukorral,amit 5-6 percig keverünk majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és így is keverjük egy picit. 10-15 perc alatt megsütjük. A pudingot elkészítjük, majd a kihűlt piskótára kenjük szép egyenletesen. A banánokat vagy karikákra vagy hosszában félbe vágjuk és rárakosgatjuk a puding tetejére. A csokit apró darabora törjük és gőz fölött megolvasztjuk, majd rácsorgatjuk tetszőlegesen a süti tetejére.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »