Banános piskóta recept

Hozzávalók:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg liszt
- 18 dkg cukor
- fél csomag sütőpor
- 1 cs vaníliás puding
- tej
- 4 db banán
- 2 tábla étcsoki
Elkészítése: A 6 egész tojást felverjük 12 dkg cukorral,amit 5-6 percig keverünk majd hozzáadjuk a sütőporos lisztet és így is keverjük egy picit. 10-15 perc alatt megsütjük. A pudingot elkészítjük, majd a kihűlt piskótára kenjük szép egyenletesen. A banánokat vagy karikákra vagy hosszában félbe vágjuk és rárakosgatjuk a puding tetejére. A csokit apró darabora törjük és gőz fölött megolvasztjuk, majd rácsorgatjuk tetszőlegesen a süti tetejére.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »