Almás-túrós torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 12 dkg cukor
- 8 dkg olvasztott margarin
- 4 közepes savanykás alma
- 3 evőkanál búzadara
- 1 dl tejföl
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 1 citrom leve és reszelt héja
- 2 evőkanál sárgabaracklekvár
- 1 cs vaníliás pudingpor
- a forma kikenéséhez margarin és búzadara
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral, citrommal habosra keverem, majd hozzáadom a túrót, ezzel is jól kikeverem, majd hozzáadom a tejfölt, az olvasztott margarint, a pudingport, a sütőport és végül a búzadarát.
Belekeverem a reszelt almát és egy 24 cm-es, kikent tortaformába öntöm. 170-180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? 2025.05.21 szerda
Ha szerdán már lankad a lendület, jól jön egy kész menüsor, ami levesből, f
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »