Almás-túrós torta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg túró
- 12 dkg cukor
- 8 dkg olvasztott margarin
- 4 közepes savanykás alma
- 3 evőkanál búzadara
- 1 dl tejföl
- 3 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 1 citrom leve és reszelt héja
- 2 evőkanál sárgabaracklekvár
- 1 cs vaníliás pudingpor
- a forma kikenéséhez margarin és búzadara
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral, citrommal habosra keverem, majd hozzáadom a túrót, ezzel is jól kikeverem, majd hozzáadom a tejfölt, az olvasztott margarint, a pudingport, a sütőport és végül a búzadarát.
Belekeverem a reszelt almát és egy 24 cm-es, kikent tortaformába öntöm. 170-180 fokon 20-25 perc alatt megsütöm.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A mákos guba ezer arca-pohárdesszerttől tortáig
Unod a hagyományos mákos gubát? Itt az ideje kísérletezni! Összegyűjtöttünk
Tovább olvasom »
8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »