Almás sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 darab alma
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 tk őrölt fahéj
- 1 bögre liszt (2,5 dl)
- 1 bögre barnacukor (2,5 dl)
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
Az almákat lereszeljük és hozzáadjuk a tojásokat, fahéjat, a lisztet, a cukrot és végül a sütőport, alaposan összekeverjük.
A sütőt felmelegítjük 170-175 °C-ra. Egy kisebb (10,5 *20 cm) kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk és 40-45 percig sütjük.
Tipp:
Almaszezonban ideális.
Forrás: https://receptekaz.com/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »

