Almás sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 darab alma
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 bögre liszt (2,5 dl)
- 1 bögre barnacukor (2,5 dl)
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
Az almákat lereszeljük és hozzáadjuk a tojásokat, fahéjat, a lisztet, a cukrot és végül a sütőport, alaposan összekeverjük.
A sütőt felmelegítjük 170-175 °C-ra. Egy kisebb (10,5 *20 cm) kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk és 40-45 percig sütjük.
Tipp:
Almaszezonban ideális.
Forrás: https://receptekaz.com/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »