Almás sütemény recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
55 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 3 darab alma
- 3 darab
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tk őrölt fahéj
- 1 bögre liszt (2,5 dl)
- 1 bögre barnacukor (2,5 dl)
- 1 csomag sütőpor
Elkészítése:
Az almákat lereszeljük és hozzáadjuk a tojásokat, fahéjat, a lisztet, a cukrot és végül a sütőport, alaposan összekeverjük.
A sütőt felmelegítjük 170-175 °C-ra. Egy kisebb (10,5 *20 cm) kivajazott, kilisztezett tepsibe simítjuk és 40-45 percig sütjük.
Tipp:
Almaszezonban ideális.
Forrás: https://receptekaz.com/
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »