Almás pudingos süti recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 6 ek cukor
- 6 ek rétes liszt
- sütőpor
- fél kg alma
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 ek cukor
- 10 dkg margarin
Elkészítése:
Egy tepsi aljába alufóliát teszünk, erre reszeljük rá a megpucolt almát, majd ráöntjük a tészta hozzávalóiból elkészített piskótát és megsütjük.
Amikor megsült egy másik tepsibe át fordítjuk a piskótát és a fóliát leszedjük róla.
2 dl tejben elkeverjük a cukrot és a pudingot, közben odatesszük forrni a 4 dl tejet, amikor felforrt hozzákeverjük a 2 dl pudingos tejet és ha besűrűsödött, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a vajat, majd rákenjük a krémet az almás piskótára.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »