Almás pudingos süti recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
Tészta:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 6 ek cukor
- 6 ek rétes liszt
- sütőpor
- fél kg alma
Krém:
- 6 dl tej
- 2 csomag vaníliás pudingpor
- 6 ek cukor
- 10 dkg margarin
Elkészítése:
Egy tepsi aljába alufóliát teszünk, erre reszeljük rá a megpucolt almát, majd ráöntjük a tészta hozzávalóiból elkészített piskótát és megsütjük.
Amikor megsült egy másik tepsibe át fordítjuk a piskótát és a fóliát leszedjük róla.
2 dl tejben elkeverjük a cukrot és a pudingot, közben odatesszük forrni a 4 dl tejet, amikor felforrt hozzákeverjük a 2 dl pudingos tejet és ha besűrűsödött, levesszük a tűzről. Hozzáadjuk a vajat, majd rákenjük a krémet az almás piskótára.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Klasszikus karácsonyi sütemények-az ünnep elmaradhatatlan ízei
Ebben a gyűjteményben a magyar süteménytradíció legnagyobb kedvenceit talál
Tovább olvasom »
Klasszikusok újragondolva-az íz ugyanaz, a forma egyszerűbb és gyorsabb
A nagy kedvencek hangulata semmit sem változott, mégis modernebb, könnyebbe
Tovább olvasom »
Krémes csodák az ünnepi időszakra – 10 bevált süti recept, amit bátran elkészíthetsz
Az ünnepi készülődésben mindig jól jön néhány biztosan bevált krémes sütemé
Tovább olvasom »
15 perces karácsonyi desszertek: 8 desszertgolyó, amivel bárkit lenyűgözhetsz
A karácsonyi készülődésben mindig jól jönnek azok a desszertek, amelyek gyo
Tovább olvasom »
Hogyan készítsünk tökéletes karácsonyi bejglit?
A karácsony elképzelhetetlen a hagyományos bejgli nélkül, amely nemcsak az
Tovább olvasom »
Serpenyők a konyhában – Milyen legyen az új kedvenc? (x)
A konyha lelke, a mindennapi ételkészítés egyik legfontosabb eszköze a serp
Tovább olvasom »

