Almás-mézes zabpelyhes keksz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 12,5 dkg olvasztott vaj
- 15 dkg cukor
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs vaníliás cukor
- 4 ek méz
- 1 alma
- 15 dkg liszt
- 15 dkg zabpehely
- 1/2 cs sütőpor
- 1 csipet mézes sütemény fűszerkeverék
Elkészítése:
Az olvasztott vajat, a cukrot, a tojást, a vaníliás cukrot és a mézet addig keverjük, amíg a cukor fel nem olvad.
A lisztet, a zabpelyhet a sütőporral összekeverjük, majd lassan a híg masszába öntjük. Összekeverjük, majd hozzáadjuk a megpucolt, apró kockákra vágott almát. Fűszerezzük mézes sütemény fűszerkeverékkel, majd sütőpapíros tepsiben kisütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.