Almás mákosguba sülve recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 10 db kifli
- 15 dkg darált mák
- 1/2 liter tej
- porcukor
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS habja
- 2 alma
- vaj
Elkészítése:
A kifliket feldarabolom, majd megöntözöm felforral tejjel, amelybe egy vaníliás cukrot, és egy mokkáskanál gyömbért tettem.
Egy tűzállótálat kivajaztam, majd belehelyeztem, a cukros, darált mákkal és a lereszelt almával összekevert kifliket.
Végül a tojások habját a kiflik tetejére öntöttem, és 20 percre betettem a forró sütőbe.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.