Almarózsák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag leveles tészta
- 8 db alma
- cukor
- citromlé
- vaj
Elkészítése:
Az almákat félbevágom, kimagozom, majd felszeletelem. Citromos, cukros vízben felteszem főni, vigyázok, hogy ne legyen túl puha. Ha megfőtt lecsöpögtetem.
A tésztalapot megkenem olvasztott vajjal, megszórom cukorral és 3 cm-es csíkokra vágom. Az almaszeleteket ráfektetem a tésztára, majd szorosan feltekerem. 180 fokos sütőben 20-25 percig sütöm, majd porcukorral tálalom.
Tipp:
Aki szereti fahéjjal is megszórhatja!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »