Almarózsák recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 csomag leveles tészta
- 8 db alma
- cukor
- citromlé
- vaj
Elkészítése:
Az almákat félbevágom, kimagozom, majd felszeletelem. Citromos, cukros vízben felteszem főni, vigyázok, hogy ne legyen túl puha. Ha megfőtt lecsöpögtetem.
A tésztalapot megkenem olvasztott vajjal, megszórom cukorral és 3 cm-es csíkokra vágom. Az almaszeleteket ráfektetem a tésztára, majd szorosan feltekerem. 180 fokos sütőben 20-25 percig sütöm, majd porcukorral tálalom.
Tipp:
Aki szereti fahéjjal is megszórhatja!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »