Áfonyás-mákos kocka recept

Hozzávalók (1 bögre = 2,5 dl):
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre cukor
- 1 bögre darálatlan mák
- fél deci olaj
- 1 bögre liszt
- fél csg sütőpor
- 20 deka áfonya
- 1 bögre tej
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral és az olajjal habosra keverjük, majd az áfonya kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalóit is. Sütőpapíros 24x22cm-es tepsibe öntjük, majd beleszórjuk az áfonya felét. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük, majd porcukorral és a maradék áfonyával díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »