Áfonyás-mákos kocka recept

Hozzávalók (1 bögre = 2,5 dl):
- 2 egész
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 bögre cukor
- 1 bögre darálatlan mák
- fél deci olaj
- 1 bögre liszt
- fél csg sütőpor
- 20 deka áfonya
- 1 bögre tej
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral és az olajjal habosra keverjük, majd az áfonya kivételével hozzáadjuk a többi hozzávalóit is. Sütőpapíros 24x22cm-es tepsibe öntjük, majd beleszórjuk az áfonya felét. 180 fokos sütőben 15-20 perc alatt megsütjük, majd porcukorral és a maradék áfonyával díszítjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »