Paprikás csirke leves recept
Hozzávalók:4személyre
- 1db egész csirke
- 1fej hagyma
- 3db tv paprika kettévágva
- só,bors ,pirospaprika
- 2 dl tejföl
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - liszt a galuska elkészítéséhez
Elkészítése:
Megpirítom a hagymát rászórom a pirospaprikát. Felengedem vízzel és beleteszem a csirkehúst és az egész paprikát. Ízesítem sóval borssal.
Amikor megfőtt beleszaggatom a galuskát és tejföllel ízesítem.
JÓ ÉTVÁGYAT!
A receptet: Balogh Lászlóné Vali küldte. Köszönjük neki!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Fehér csokival készült desszertvariációk minden alkalomra
A fehér csoki mindig különleges hangulatot teremt — legyen szó citromos kos
Tovább olvasom »
Tarja, oldalas, karaj és több – változatos ötletek egy csokorban
A sertéshús igazi jolly joker a konyhában: változatosan elkészíthető, kiadó
Tovább olvasom »
Ünnepi tortacsodák – 12 recept, amit idén ki kell próbálnod
Ha valami igazán különleges édességet keresel az ünnepi asztalra, egy ínycs
Tovább olvasom »
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »

